Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mättande yoghurt passande i vintern med kanel och citrusfrukt. Passar perfekt som frukost eller mellanmål. För att få LCHF går det bra att byta ut risgrynsgröten mot keso.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda matyoghurt, risgrynsgröt och honung. Tärna upp apelsin och äpple. Strö dem över risgrynsyoghurten. Rosta valnötterna lätt i en torr stekpanna.Strö dem över risgrynsyoghurten. Strö över kanel. Servera i en djup tallrik.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.