Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

skala och hacka löken och fräs den mjuk i lite fett i en kasrull skär korven eller köttet i tärningar och låt dem fräsa med löken blanda ner buljong cayennepeppar, ris, och tomater skurna i klyftor låt alltsammans bli varmt vispa samman ägg ,vätska, salt och pepparoch grädda smeten i stekpanna när den stelnat lägg på risblandningen och strö på gräslök servera omedelbart med sprödvärmt bröd och sallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.