Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetspuckar/biffar med basilika

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Läckert lilaröda puckar med tydlig rödbetssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv rödbetorna fint på rivjärn. Skala och riv lök och vitlök. Blanda rödbetor, lök och vitlök. Tillsätt havregryn, ägg och basilika. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar. Blanda smeten väl och låt vila i minst 30 minuter.
  2. Forma smeten till ca 20 små puckar med oljade händer. Stek puckarna i omgångar i olja i en stekpanna 2-3 minuter per sida, tills de fått fin färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.