Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsvin

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Härlig färg och gott

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba och skala rödbetorna skär dom i skivor. Låt koka i vatten i en timme. Slå endast vattnet i en kruka och låt svalna något. Tillsätt socker och farin. Efter det att blandningen har svalnat helt, tillsätt russinen. Bred jästen på rågskivorna lägg dom överst med jästen neråt. Täck med folie. Låt stå i rumstemperatur i 3 veckor. Sila genom silduk eller genom melitta påsar, för att det ska bli klart.

Liknande recept

1 h 30 min
5-6

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.