Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinskotletter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint och skiva champinjonerna. Fräs lök och svamp i en vid kastrull med baconskrivorna. Tillsätt honung, vin, tomater, timjan, buljongtärning och ev lite vatten. Låt koka i några minuter.
  2. Bryn kotletterna i lite smör, salta och peppra kotletterna. Lyft över dem till tomatröran och låt småkoka under lock till de är genomstekta. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med kokt potatis eller potatismos och en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.