Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparentrecôte

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Entrecôte med potatismosring.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och koka den mjuk, cirka 20 minuter. Förbered sallad.
  2. Krossa rosépepparen i en mortel. Klappa in salt och rikligt med rosépeppar i köttet.
  3. Värm smör i panna på medelhög värme. Stek köttet 2-3 min på vardera sidan så att knaprig fin yta erhålles. Ta av pannan från spisen och låt köttet vila i pannan 10 min.
  4. Mosa potatisen. Tillsätt lite smör och/eller mjölk. Smaka av med salt och peppar.
  5. Forma gärna en ring av potatismoset på varje tallrik, tryck ner ett hål i mitten med en sked och häll i steksmöret.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.