Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarincookies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Goda kakor till ditt kvällste...till cocktail drinken...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 180 grader.
  2. Blanda vetemjöl, majsstärkelse, rörsocker och bakpulver ordentligt. Tillsätt margarinet till mjölblandningen under omrörning.
  3. Vispa ihop rosmarin och ägg och arbeta ner i mjölblandningen tillsammans med hasselnötterna.
  4. Samla ev. degen med lite vatten och rulla den till en korv.
  5. Skär degen i 24 bitar och forma dem till små runda kakor, ca 1 cm tjocka.
  6. Grädda kakorna i en förvärmd ugn vid 180° i ca 15-18 minuter eller tills de är gyllenbruna och genomgräddade.
  7. Tips! Kan förvaras en längre tid i en tättslutande burk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.