Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktskalops

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Lakto-vegetarisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och palsternackorna och skär dem i små knubbiga bitar. Skala och skär löken i skivor. Fräs morötter, palsternacka och lök i smör och olja några minuter utan att ta färg.
  2. Vispa ihop vatten och vetemjöl till redningen och häll den över rotfrukterna och rör om. Tillsätt buljong, soja, lagerblad och kryddpeppar. Koka sakta under lock tills rotfrukterna är mjuka cirka 20-30 minuter. Smaka av med salt. Vänd ner örtkryddorna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.