Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mmm vad smarigt det låter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner rotsaksstrimlorna i pastavattnet när det återstår 5 minuter av koktiden. Häll av vattnet och rör ner smör.
  2. Klipp ner persilja och basilika i en matberedare, tillsätt övriga ingredienser, kör tills allt är blandat och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera den kalla såsen till rotsakspastan. Toppa med valnöts- och persiljehacket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.