Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruskväderssoppa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En härligt god soppa att äta vid dåligt väder. Den är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla rotsakerna och fräs dem i olja. Tillsätt buljong, kryddor och tomatkross. Koka 15-20 minuter tills rotsakerna är mjuka. Smaka av (det ska vara lite sting i soppan) tillsätt sedan rikligt med hackad persilja. Servera gärna med en klick créme fraiche och ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lottelise 29 oktober 2009

    Jag serverade soppan idag på min förskola. Jag ändrade lite och tog tärnade grönsaker så det skulle bli lättare för de små barnen. Den blev väldigt uppskattad och jag som knappt gillar grönsaker tyckte att den var helt underbar.

  • mariaalenius 7 oktober 2011

    Har gjort den flera gånger nu i höst! Supergod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.