Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sättilabröd

 
Skriv ut

De saftigaste brödbullarna jag vet. Man kan dessutom ha dem framme mycket länge utan att de varken blir torra eller dåliga. Enkla att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Tillsätt mjölken, och låt den bli fingervarm (37 grader). Smula i jästen och låt den lösas upp i mjölken. Tillsätt övriga ingredienser i tur och ordning.
  2. Lät jäsa 30 min. Baka ut degen. Lät jäsa 30 min.
  3. Grädda ca 6-10 min i 225 grader, mitten av ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.