Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

saffranspaella

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb,god och enkel GI-rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka scharlottenlök och vitlök. Låt det bli glansigt i oljan i en wok/tjockbottnad kastrull. Tillsätt vatten och buljong. Låt det koka upp och tillsätt sedan bulgur och saffran. Låt sjuda tills buljongen kokat bort, ca 10 min.
  2. Bryn chorizon skuren i skivor och paprikan i tärningar. Skala räkorna och vänd sedan ner allt i pannan. Strö över persiljan och garnera med citronen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.