Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Samoacheesecake

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Cheesecake med mycket fruktsmak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder digestivekexen. Smält smöret, blanda med smulorna och täck botten av en bakplåtpappersförsedd springform med blandningen.
  2. Vispa ihop Philadelpia och fruktyoghurt.
  3. Koka upp gelatinpulver, vatten och socker i en kastrull och rör ned i ostkrämen.
  4. Häll ostkrämen i formen och bred ut den så att den blir helt slät.
  5. Låt cheesecaken stå minst 3 tim i kyl, gärna över natten.
  6. Skär upp i 12 lika stora bitar. Dekorera med mango- och papaybitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.