Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandefjordsmör

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

En traditionell norsk sås som är helt underbar till fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Reducera (koka ihop) grädden till hälften. Klicka i smör under omrörning. Smaksätt med citronsaft, salt och peppar. rör ner persilja precis innan servering.

Kommentarer (3)

  • muminlotta 1 april 2012

    Kanske en dum fråga, men jag har ingen aning om hur jag reducerar grädde. Kokar jag den som man gör med annan vätska?

  • nillapilla 2 april 2012

    koka bort tills hälften är kvar. Det är att reducera

  • evaullabritt 20 augusti 2013

    Så gott. Jag reducerade grädden till ung. en tredjedel av misstag. Glömde den på spisen. Det blev riktigt bra, solklar femma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.