Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandwichhöjdare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här fräscha och lättlagade munsbitarna har en lätt fyllning med krabba eller crabsticks som huvudingrediens. Perfekta att ta med på picknicken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödskivorna och skär bort kanterna. Lägg upp brödskivorna bredvid varandra på arbetsbordet. Rör ihop majonnäs och yoghurt och smaksätt med örtsalt, svartpeppar, pesto och citronsaft.
  2. Skölj och ansa selleristjälken och hacka den fint. Skala och hacka moroten. Skär gurkan i tunna skivor. Ta av dillvipporna från kvistarna och hacka dem fint.
  3. Blanda ner selleri, morot och dill i yoghurtmajonnäsen. Smaka av med salt och peppar. Låt krabban rinna av och blanda ner den i majonnäsen. Skölj och torka av salladsbladen.
  4. Lägg ett salladsblad på var och en av två brödskivor och lägg en fjärdedel av krabbsalladen på varje salladsblad. Täck med två brödskivor och lägg på resten av krabbsalladen. Fortsätt med gurkskivor och salladsblad och lägg till slut på de två sista brödskivorna.
  5. Stick fyra tandpetare i varje sandwich och dela varje sandwich i fyra delar. Garnera med krasse och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.