Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sangriadessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

mmmmm

Ingredienser

Instruktioner

Skala frukten och skär den i bitar. Fördela fruktbitarna och hallonen i fyra glas. Koka upp saft/vin med kanelstänger och låt koka på svag värme i ett par minuter. Tillsätt vanilj- och gelésocker och koka i ytterligare 1/2 minut. Låt svalna något innan kanelstängerna tas bort och gelén hälls över frukten i glasen. Ställ sangriadesserten i kylskåp till serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.