Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizerkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott efter lite pill med tillagningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje filé i 2 tunna skivor och platta ut dem lite med handen. Lägg ihop halvorna med skinka och ost emellan. Fäst gärna ihop de båda bitarna med en tandpetare eller två för att underlätta vid paneringen.
  2. Vänd filéerna i en blandning av ströbröd, salt och kryddor.
  3. Stek dem i matfett på ganska svag värme tills de är genomstekta, ca 5-6 minuter på varje sida.
  4. Servera med brynt potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.