Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizernöt-tårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbart god kaka som serveras med en klick grädde. Nötbotten med schweizernöt-täcke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda med övriga ingredienser. Smöra och bröa en form med löstagbar kant. In i ugnen 25-30 min i 175 grader.
  2. Glasyr: Smält schweizernöten och blanda med grädden och smöret. Bred över kakan när den svalnat. Servera med grädde till.

Kommentarer (1)

  • sarasimon 19 maj 2012

    GOOOD!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.