Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizerskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Schweiziskt favotitrecept

Ingredienser

Instruktioner

Rulla ihop skinkskivorna och svep en skiva ost om varje. Lägg dem i smord ugnseldsfast form. Vispa grädden så lätt att den bara blir tjockflytande. Smaksätt den med lita chilisås, häll grädden runt om skinkan i formen. Salta och peppra försiktigt. Ställ in formen i 225* varm ugn. När 10 min har gått kan ni lägga på tomatskivor och fortsätta gräddningen ytterligare 5 min. Sedan är lådan klar. Gott med t.e.x. ris och sallad till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.