Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sconesfocaccia

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Superlätt att baka och supergott. Testa själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mixen med vatten till en deg.
  2. Platta ut den till en platta, lika stor som stekpannan, och nagga med en gaffel.
  3. Hetta upp stekpannan till medelvärme, utan fett, och lägg i degen. Tryck ner oliverna, strö över rosmarinbarr och lite flingsalt. Stek brödet 2–3 min på varje sida.
  4. Pensla olivolja på det färdiga brödet och strö över ytterligare lite flingsalt.
  5. Servera brödet när det fortfarande är ljummet och doppa i lite extra olivolja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.