Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesam-oststänger

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Serveras ljumma, gärna till en god soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Lös jästen i vattnet i en bunke. Rör ner olja, salt och mjöl. Arbeta till en smidig deg. Låt den jäsa övertäckt ca 40 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Knåda och kavla ut degen till en centimetertjock platta. Fördela tacosåsen och osten på halva degeplattan. Vik över den andra. Skär i 2 cm remsor . Vrid och rulla dem i sesamfrön. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter tills dom fått fin färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.