Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Jättegod variant på revbensspjäll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spjället tills det är mört i lättsaltat vatten ca. en timme. Låt kallna i kokspadet. Ta upp och låt spjället rinna av. skär det i bitar(mellan revbenen). Blanda olja, soja, sesamfrön, farin och sesamolja i dubbla plastpåsar. Lägg i spjällen och vänd runt påsen så att marinaden täcker alla bitarna. Låt marinera i kylskåpet ca. 1 timme. Grilla spjällen på utegrill eller i ugn ca. 15 minuter.
  2. NJUT!!!!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.