Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sharonmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala frukten med en liten kniv. Mosa fruktköttet fint, gärna i matberedare. Vispa grädden tjock och blanda med sharonmos, socker och citronsaft.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Ta upp bladen och smält dem på svag värme. Droppa ner gelatinet i sharonmoset under omrörning. Ställ kallt.
  3. Skeda upp moussen, garnera med sharon i tunna klyftor och riven mörk choklad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.