Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Singaporespett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jasminris och wokade grönsaker med lite sötsur sås smakar gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje skinkskiva i 2-3 strimlor. Skär sedan strimlorna i 3-4 bitar. Trä upp bitarna på träspett.
  2. Hetta upp lite olja i en stor stekpanna och stek spetten ca:1 min på varje sida. Salta och peppra.
  3. Smält jordnötssmöret på svag värme i en kastrull. Späd med vatten lite i taget till en tjock sås. Smaksätt med soja och sambal oelek. Servera såsen med hackade jordnötter till spetten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.