Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sju-timmarslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 7 timmar
Skriv ut

40 -år gammalt recept 4 timmar i kylskåp 2 timmar i formar i rumstemperatur 1 timme i ugn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda väl alla ingredienserna i assistenten. Ställ in hela bunken i kylen i 4 timmar.
  2. Fördela degen i 4 formar eller lägg bakpapper emellan bröden i en långpanna.
  3. Låt jäsa under bakduk i 2 timmar i rumstemperatur.
  4. Grädda i 175 grader 1 timme
  5. Underbart goda och lätta att göra. Lycka till

Kommentarer (1)

  • gds877 10 augusti 2010

    Ska pröva baka en dag då jag har tid över.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.