Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smördegspastejer med skaldjursalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda smördegspastejerna enligt anvisning på förpackningen. Det kan vara bra att grädda dubbelt så många som behövs för några kan bli sneda eller vägra att pösa upp.
  2. Skala räkorna och spara dem så hela som möjligt.
  3. Blanda räkor, salladskrabba, avocado i pyttesmå tärningar, gräslök och paprika.
  4. Rör inte, utan vänd lätt ihop ingredienserna med två gafflar.
  5. Rör samman dressingen av olja, lime, salt och chili.
  6. Häll över salladen och vänd så att ingredienserna binds ihop.
  7. Skeda den kalla salsan i ljumma smördegspastejer.
  8. Garnera med en hel räka och några gräslökstrån.
  9. Sätt pastejerna på salladsblad på tallrikar och servera.
  10. Om del blir salsa över kan det läggas på tallriken.
  11. Njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.