Smördegspastejer med skaldjursalsa.
Instruktioner
- Grädda smördegspastejerna enligt anvisning på förpackningen. Det kan vara bra att grädda dubbelt så många som behövs för några kan bli sneda eller vägra att pösa upp.
- Skala räkorna och spara dem så hela som möjligt.
- Blanda räkor, salladskrabba, avocado i pyttesmå tärningar, gräslök och paprika.
- Rör inte, utan vänd lätt ihop ingredienserna med två gafflar.
- Rör samman dressingen av olja, lime, salt och chili.
- Häll över salladen och vänd så att ingredienserna binds ihop.
- Skeda den kalla salsan i ljumma smördegspastejer.
- Garnera med en hel räka och några gräslökstrån.
- Sätt pastejerna på salladsblad på tallrikar och servera.
- Om del blir salsa över kan det läggas på tallriken.
- Njut!
Publicerat den
2 augusti 2008
Skriv kommentar