Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursratatouille

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker kombination. Fettsnål och fiberrik!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla squash, selleri och paprika men tärna auberginen. Hacka löken. Fräs grönsakerna i oljan och häll på tomaterna. Pressa ner vitlöken och smaka av med salt. Låt grytan puttra 15 min. Skala räkorna och skär crabsticksen i mindre bitar. Tillsätt i grytan tillsammans med musslor och låt allt bli varmt. Får inte koka mer för då blir skaldjuren sega! Servera med ris, coscous eller bara ett gott bröd!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.