Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Sköldpaddsglass"

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Här har jag använt chokladsköldpaddor (finns att köpa billigt på Överskottsbolaget). Annorlunda glass med "vuxensmak", men barnen kommer att älska den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg chokladsköldpaddorna i en kastrull och låt dem smälta på svag värme. Ta av från värmen.
  2. Vispa äggulor vitt och pösigt tillsammans med florsocker. Rör i den smälta chokladkrämen. Vispa grädden till skum och vänd ner den försiktigt. Häll i form eller skål och frys 4 timmar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.