Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skogshallonsmuffins

 
Skriv ut

Vid serveringen kan man pudra över florsocker. Ta med sockret i en tom filmrullsburk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Smält smöret, låt det svalna något och häll imjölken. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, häll i mjölk blandningen. Blanda mjöl med bakpulver och tillsätt blandningen, rör om noga så att allt blir väl blandat.
  2. Placera muffinsformarna på en plåt och fördela smeten i formarna. Lägg på skogshallon och hackad pistaschmandel.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Lägg en plåt över om de ser ut att mörkna för fort. Frys in.
  4. Sikta över lite florsocker vid serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.