Omelett med vild smak
Instruktioner
- Fyllning:
Hacka och fräs löken fem minuter i hälften av olivoljan. Skiva svampen och lägg den i pannan. Stek i ytterligare två minuter.
- Skär körsbärstomaterna i kvartar och tillsätt dem, salta och peppra. Stek under omrörning på medelvärme i tre minuter. Tillsätt ca hälften av dillen och gräslöken och lägg sedan undan fyllningen.
- Omelett:
Värm den kvarvarande hälften av olivoljan i en stekpanna. Vispa upp äggen tillsammans med lite persilja i en skål.
- Häll smeten i pannan, sänk värmen, täck över och stek i två-tre minuter. Häll fyllningen på omelettens ena halvsida, ca två cm från kanten och täck över fyllningen med den "nakna" delen av omeletten med hjälp av en spatel eller en stekspade. Täck över och grädda ytterligare en minut. Dekorera med resten av gräslöken och dillen och servera.
Publicerat den
28 augusti 2008
Skriv kommentar