Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skumbanankräm

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Förbereds dagen innan det ska på tårtan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tar man mindre skumbananer blir smaken inte lika intensiv.
  2. Smältes samman på låg värme. låt svalna och förvara i kyl. Vispas dagen efter till skumbanankräm

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • cattis74 9 februari 2009

    Jättegott!! Liite sött men supergott iaf..:) Och helläcker koncistens. Tack så mkt för receptet.

  • halili 25 februari 2010

    Så perfekt på tårta! Gjorde en princesstårta och måste säga att tack vare skumbananfluffet så kändes inte tårtan hembakad. Tackar så mycket för ett recept jag kommer använda flitigt. Ska även testa att göra fluffet med marsmallows istället för skumbananer.

  • Sork 3 juni 2010

    Wow, vilket härligt enket och gott recept. Jag gjorde en chokladrulltårta som jag fyllde skumbanankräm och det blev succé! Tack för det!

  • Makedonka 11 februari 2011

    när tillsätter man grädden?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.