Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smögentoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är kanske svårt att få tag i krabbklor, ta då kräftstjärtar i stället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödskivorna och lägg dem på assietter med sallatsblad.
  2. Blanda samman majonnäs och crème fraiche i en skål. Skala räkorna. Ta undan ca 20 stycken att dekorera med. Hacka resten grovt och blanda ner i majonnäsen.
  3. Knäck krabbklorna, pilla ut krabbköttet och blanda det i röran. Smaksätt med kajennpeppar, worcestershiresås, dill, salt och peppar. Fördela röran på toasten.
  4. Dekorera med skalade räkor, en klick avrunnen löjrom, dill och citronklyfta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.