Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsmedaljonger.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Naturligtvis behöver det inte vara söndag när du servera denna rätt utan den passar när som helst.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i ganska tjocka skivor, som plattas ut med handen. Krydda med salt och paprika, klappa in skivorna med lite vetemjöl och stek dem vackert bruna på båda sidor. Lägg upp dem på serveringsfat och håll dem varma. De salt och pepparströdda tomatskivorna fräses efteråt i steksmöret. Garnera varje köttbit med en tomatskiva, på vilken lägges en oliv med en rullad ansjovisfilé omkring. Vispa ur pannan med lite hett vatten och god soja och tillsätt några droppar citronsaft. Servera medaljongerna med skyn, råstekt potatis och kanske någon kokt grönsak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.