Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sörgårdsbullar

 
  • Serverar: 70 portioner
Skriv ut

Lättbakade bullar uppkallade efter en kurs gård där jag åt dem första gången.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarin och tillsätt mjölken .Låt allt bli fingervarmt.Lös upp jästen med mjölkblandningen.Tillsätt mjölet (spara lite vetemjöl till utbakningen).Arbeta degen .Låt jäsa ca 30 minuter i bunken. Nu tillsätter man sirapen. Blanda allt .Gör bullar som får jäsa 30-35min på plåtar.Grädda i 225 grader i ca 5-7 minuter.Låt kallna under handduk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.