Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarfrestelser

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättgjord dessert som både är saftig och lite knaprig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg persikorna i kokande vatten och låt dem ligga ca 30 sekunder. Ta upp dem och lägg dem i iskallt vatten. Skala persikorna, ta ur kärnorna och tärna fruktköttet. Gör vaniljsåsen enligt förpackningens anvisningar. Vispa grädden och rör ner den i vaniljkrämen
  2. Krossa biskvierna. Lägg lite krossade mandelbiskvier i botten på fyra glas. Droppa över sherryn. Fördela persikor, hallon och vaniljkräm över. Avsluta med vaniljkräm och resten av de krossade biskvierna. Garnera med hallon och citronmeliss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.