Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spettkaksrutor

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Gluten- och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggvitan och äggulan. Vispa äggvitan till hårt skum. Blanda gulor och socker, vispa poröst. Sikta ner potatismjölet. Rör ner vitorna.
  2. Lägg ett oljat bakplåtspapper på en braspanna. Häll i smeten.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 2 timmar i 100 grader. Skär kakan varm.
  4. Sätt gärna in i ugnen på eftervärme.
  5. Blanda kristyren och ringla över kakan. Förvara torrt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.