Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashråraka

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt tillbehör när trädgården dignar av squash. Skriver in det för att lättare hitta i min egen receptlista.

Ingredienser

Instruktioner

Riv potatis,squash och lök på grova sidan av rivjärnet. Riv vitlök på fina sidan eller pressa. Salta och peppra. Låt stå en stund för att vätska av sig. Häll av vätskan. Värm upp smör/olja i stekpanna och forma 4 st rårakor. Stek på lite högre värme så det blir yta, men sänk sedan så de blir genomstekta, ca 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.