Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stjälkselleripuré

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En puré med smak av färsk ingefära, passar bra till fisk och skaldjur med asiatiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär stjälksellerin i mindre bitar. Koka bitarna mjuka i lättsaltat vatten, ca 5-10 minuter. Häll av vattnet.
  2. Riv moroten grovt och stek i smöret tills mjuk, ca 5 minuter.
  3. Riv ingefäran fint.
  4. Kör alla ingridienser med en handmixer tills de blandas.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera gärna med en korianderkvist ovanpå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.