Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stockholmsmackan!

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna macka vann en tävling 1987 som Radio Stockholm anordnade och mackan är väl värd att vara nummer ett. Har ätit och bjudit på den åtskilliga gånger under åren. Så i år är den 21 år och oslagbar.

Ingredienser

Instruktioner

Finfördela tonfisken, finhacka löken och blanda. Blanda majonnäs, chilisås och senap och rör ner i tonfiskröran, avsluta med att blanda ner det finhackade ägget. Absolut godast att avnjuta på en rostmacka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.