Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Studentlängd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...någonting ska rätten heta... :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tzatziki: Kärna ur och tärna gurkan. Blanda samman samtliga ingredienser.
  2. Provencalsk Pastejmousse: Mosa samman pastej och yoghurt, blanda i persilja och krydda.
  3. Montering: Skiva kavringen i 3 st centimertjocka skivor på längden. Lägg en skiva på ett serveringsfat. Bred ut pastejmousse och fördela hamburgerkött och sist tzatziki. Lägg på en ny skiva kavring och repetera. Toppa tårtan med finstrimlad salladslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.