Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sukiyakipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mycket god, smakrik och spännande rätt. Kombinationen mellan färsk ingefära och japansk soja är en fullträff och adderar man sen lite chilli och vitlök blir det till och med ännu bättre. En stark rekomendation till den som vill variera sin korvstroganoff med något nytt.

Ingredienser

Instruktioner

Värm oljan i en ”släpp lätt” panna (eller Wok). Fräs purjolöken mjuk. Tillsätt köttet och fräs tills vätskan ångat bort och köttet fått lite färg. Sänk till medelvärme. Tillsätt övriga ingredienser. Koka upp och låt småputtra utan lock tills hälften av vätskan återstår (ca 20-25 minuter). Servera med ris eller nudlar*. * Om man ska servera med nudlar kan det vara bra att reda såsen med lite majsmjöl på slutet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.