Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampnachos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ät genast eller gratinera gärna efter hand, så att nachosen behåller sin sprödhet. Gott till drinken bl.a.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skiva champinjonerna. Skala och hacka vitlöken. Fräs allt i smör. Rör i crème fraiche och persilja.
  3. Lägg chipsen på bakplåtspapper på en plåt. Klicka på röran och strö över osten.
  4. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min.

Kommentarer (1)

  • Anders1975 13 juli 2011

    dsf

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.