Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppesto

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Servera gärna svamppeston lite ljummen som tilltugg på skivad rostad baguette.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skär svampen i mindre bitar. Lägg kantarellerna i en stekpanna och låt vätskan koka bort. Tillsätt smör, salt, socker och svartpeppar. Fräs på svag värme ca 15 minuter tills svampen börjar få färg.
  2. Kör snabbt ihop svamp, pistaschnötter, parmesan och olivolja i matberedare. Garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.