Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabascosmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Aromsmöret är användbart till många rätter. Passar lika bra till både grillad fisk, som till en grillad köttbit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken och vitlöken lätt någon minut utan att de får färg. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med några ögonblick. Smaksätt med tabascosåsen och låt det hela kallna. Blanda tomatfräset med smöret och vispa det lätt så att allt blir väl blandat. Klicka eller spritsa på aromsmöret på fisken eller köttbiten.
  2. Aromsmör som ev blir över kan du förvara inrullad i aluminiumfolie + plastpåse. I kylen håller den sig i ca 2 veckor, och i frysen upp till 3 månader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.