Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogrillspett

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En garanterad succe på grillfesten. Superenkla att göra och smakar hur gott som helst. Servera dem nygrillade med en pastasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att lägga grillpinnarna i blöt. De bör ligga ca 40 minuter i vatten.
  2. Blanda färsen med tacokryddan och ägget.
  3. Pressa vitlöksklyftan och blanda ner den också.
  4. Forma avlånga biffar av smeten och stick i en grillpinne i varje.
  5. Grilla dem ca 5-10 minuter (beror på hur varm kolbädden är). Vänd på dem ofta så de inte blir brända.
  6. Servera en god pastasallad till.
  7. Ät och njut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.