Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Talggiosnittar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lite matigare snittar till det mousserande vinet. Lätta att göra och går utmärkt att förbereda en dag före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär taleggion i bitar. Grovhacka de soltorkade tomaterna. Lägg ost och tomater i en matberedare tillsammans med färskost och basilika blad. Mixa till en slät kräm.
  2. Bred ostkrämen på tre av brödskivorna, ungefär lika tjockt som brödet är, så blir det vackert randigt. Lägg ihop bröden med en skiva utan ost högst upp. Pressa samman och vira plastfolie runt. Ställ kallt minst 1 timme men gärna längre.
  3. När bröden har stått kallt är det lätt att skära med en vass kniv. Skär bort kanterna och skär små munsbitar, tre- eller fyrkanter. Dekorera med lite sallads- eller kryddgrönt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.