Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taramasalata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I Grekland äter man den här goda röran tillsammans med citron, oliver och en bit bröd. Den grekiska apertifen ouzo som smakar anis passar bra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i saltat vatten, cirka 15 minuter. Låt svalna.
  2. Mosa potatisen. Skala löken och riv den fint. Blanda potatis, lök och rom.
  3. Rör ner oljan lite i taget. Smaka av med citron, salt och peppar.
  4. Servera med oliver och, citron och vitt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.