Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaiklubbor

 
Skriv ut

Lättlagat och gott...jag gillar kyckling...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Dela kycklingklubborna. Salta, peppra och bryn dem i smör & rapsolja i en stekpanna.
  3. Lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
  4. Blanda grädde, currypasta och vitlök.
  5. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg den runt om kycklingen och häll på grädden. Stek i ytterligare 20 min.
  6. Strö över koriander. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.