Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisuglass

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Helt underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna och florsockret vitt och pösigt. Tillsätt fröna från 1 vaniljstång.
  2. Rör försiktigt ner mascarponen i den vispade grädden. Blanda ner i äggvispet.
  3. Lägg plastfilm i en avlång sockerkaksform. Lägg ett lager med savoiardikex i botten.
  4. Blanda kaffe och marsalavin och häll det över kexen. Häll gräddblandningen över och frys ca 4 timmar. Ta ut 30 minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.