Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisukaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Fantastiskt god Tiramisukaka,annorlunda.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor med strösocker tills fluffigt skum blanda ned hårt vispad grädde och mascarpone. Blötlägg gelatinbladen i lite vatten och blanda i det heta kaffet. Sikta kakao över varje botten och blöt ned varje botten med kaffet och bred kräm ovanpå. Upprepa detta mellan bottnarna.Överst täcks hela kakan med mascarponkrämen och riv mörk blockchoklad över. Ställ i frysen minst 30 min

Kommentarer (1)

  • Bodil56 30 augusti 2009

    Den här kakan låter spännande och smarrig! Ska absolut baka den på jobb!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.